Lansare oficială: Viitorul Meu – soluții de management al carierei

Rodica Obancea 10.02.2020
Resurse pentru schimbări în carieră

Aici pentru alegeri inteligente în carieră!

Sistem de suport în carieră

[București, România, 10 Februarie] — Astăzi, 10 Februarie 2020, are loc lansarea oficială în online a brandului cu impact social, ”Viitorul Meu”. Acesta oferă servicii și soluții de management al carierei, structurate individual și în pachete promoționale, în secțiunea de ”Magazin” a website-ului.

Mai mult decât atât, acest magazin al alegerilor profesionale inspirate promite să depășească barierele de comunicare ridicate între consultanții profesioniști și publicul larg, astfel încât să genereze schimbări oricât de mici, dar în profunzimea pieței muncii și a tendințelor manifestate în rândul candidaților și angajaților români.

Accentul se va pune pe candidații și angajații care vor căuta sprijin și soluții în cadrul brandului. Obiectivele acestuia sunt de a le oferi claritate, structură, coerență, expunere și inspirație pentru a face toți pașii necesari în direcția profesională dorită, indiferent de punctul de pornire.

 

Serviciile se vor implementa sub atenta supraveghere si cu ghidajul cofondatorilor Rodica Obancea și Leonard Rizoiu, precum și al restului echipei de consultanți în carieră. Experiența ce reprezintă garanția succesului brandului este un mix de cunoștințe solide, teoretice și practice, în HR, coaching, training, dezvoltare personală & organizațională, recrutare, mobilitate, manangement al performanței, diagnoză organizațională, business strategy, PR & Comunicare.

 

Un plan coerent și asumat de carieră poate ajuta la dobândirea de sens și direcție în viața profesională. Astfel se evită rătăcirea din job în job, obținându-se repere clare despre punctele, rolurile, experiențele prin care o persoană trebuie să treacă pentru atingerea obiectivelor profesionale. Planurile de carieră vor lua în considerare interesele specifice ale fiecărei persoane în parte, competențele și punctele lor forte ce merită consolidate, valorile, prioritățile și obiectivele personale și profesionale.

Împreună cu un consilier de carieră profesionist din echipa ”Viitorul Meu”, se vor așterne pe hârtie obiectivele  pe termen lung și mediu, precum și acțiunile necesare pentru atingerea lor.

 

Viitorul Meu este punctul 0 al proiectului de viață numit ”carieră”. Este un întreg sistem de suport ce oferă servicii menite să ajute clienții să își seteze obiective ambițioase, să fie conectați cu piața forței de muncă și să se asigure de alegerea celor mai bune oportunități. Fiecare om este arhitectul vieții sale profesionale iar specialiștii din spatele brandului ”Viitorul Meu” sunt echipa alături de care se poate păși cu încredere pe drumul ce duce spre atingerea obiectivelor. Satisfacția și împlinirea profesională, mândria de a avea un impact, dorința de a contribui prin aplicarea de expertiza și cunoștințe extinse sunt părți integrante ale acestui proiect.

 

###

 

Dacă doriți mai multe detalii despre brand, vă rugăm să ne scrieți pe adresa consiliere@viitorulmeu.ro sau să vizitați website-ul www.viitorulmeu.ro