Contactează-ne!

Hai să vorbim despre potențialul tău profesional - împreună vom găsi cele mai bune soluții pentru tine!

Programează aici o conversație pentru a clarifica cum te putem noi ajuta în atingerea obiectivelor tale profesionale!
Vrei să fii conectat cu piața muncii și nu știi cum să faci? Dacă nu știi care este cel mai bun produs sau cel mai bun serviciu pentru atingerea obiectivului tău personal și profesional, noi te putem ajuta! Ne poți scrie un mesaj aici și vom reveni către tine cu opțiuni, din care o poți alege pe cea potrivită pentru tine. Sau, ne poți lăsa numărul tău de telefon și te vom contacta, în maxim 48 de ore de la mesajul tău, pentru a găsi împreună soluția cea mai bună pentru tine. Din practică am învățat că parteneriatul cu profesioniști care au competențe diferite de cele ale tale, contribuie la a crea valoare pentru toate părțile implicate în piața forței de muncă: angajatori, candidați, agenții de recrutare și recruiteri.

Ești profesionist în managementul carierei și cauți oportunități de colaborare? Suntem deschiși să cunoaștem mereu profesioniști în managementul carierei.
Dacă ești coach sau consilier în carieră, îți place să lucrezi pe proiecte remote, ai o entitate juridică (PFA, SRL), ne-ar face plăcere să ne cunoaștem! Scrie un mesaj aici ca să ne putem conecta, adaugă și CV-ul tău sau link-ul către profilul LinkedIn și noi vom reveni către tine pentru a planifica o întâlnire.

Lasă-ne un mesaj

Oana Ruxandra Țîru
Manager relații clienți
+4 0744 327 283 consiliere@viitorulmeu.ro

Social

Abonează-te la noutăți

Înscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai recente știri!