Politica de Anulare

Ce reprezintă politica de anulare?

Politica de anulare prezintă condițiile și penalizările care pot fi aplicate de către Viitorul Meu – SC Managementul Carierei SRL în cazul în care soliciți anularea serviciilor sau produselor achiziționate de pe site-ul www.viitorulmeu.ro. Te rugăm să citești cu atenție politica de livrare înainte de efectuarea plății.

În cazul în care, termenul de 48 ore (2 zile lucrătoare), în care vei fi contactat de consultantul nostru, din momentul procesării plății tale, nu este respectat (cu excepția zilelor de week-end, a sărbătorilor religioase, sărbătorilor legale, zilelor libere naționale, a cazurilor de forță majoră) vei primi înapoi contravaloarea serviciilor sau a produselor achiziționate. Suma va fi transmisă în contul din care ai efectuat plata.

În cazul în care soliciți o anulare a serviciilor sau produselor achiziționate, după momentul contactării de către consultantul Viitorul Meu – SC Managementul Carierei SRL, penalizările vor fi de 25% din valoarea comenzii tale. Suma aferentă va fi înapoiată în contul din care ai efectuat plata inițială.

În cazul în care soliciți o schimbare a consultantului alocat pentru efectuarea serviciului, această schimbare se poate face numai în cazul unor argumente obiective și bine întemeiate, din partea clientului și nu există penalizare. Solicitarea de schimbare a consultantului alocat poate fi făcută o singură dată, la următoarea solicitare de schimbare a consultantului, avem dreptul de a înceta colaborarea, iar penalizarea va fi de 50% din contravaloarea comenzii tale.

În cazul în care soliciți o anulare după implementarea sau livrarea serviciului/produsului achiziționat, îți vom aloca un alt consultant cu care poți colabora, bonus; acest bonus este în totalitate suportat de Viitorul Meu – SC Managementul Carierei SRL. Suma plătită inițial nu va fi restituită, serviciul sau produsul fiind livrat.

În cazul în care ai achiziționat produsul(e) sau serviciul(iile) dorit(e), consultantul Viitorul Meu – SC Managementul Carierei SRL te-a contactat și ați planificat împreună, de comun acord sesiunile necesare implementării produsului sau serviciului, însă nu ai respectat programarea efectuată, fără să anunți în avans cu minim 48 de ore, noi, Viitorul Meu – SC Managementul Carierei SRL vom considera sesiunile respective efectuate și vor fi scăzute din numărul de ore alocat implementării produsului sau serviciului, sau, după caz, putem închide colaborarea. Pentru a ne asigura că avem o relație profesională valoroasă admitem maxim 2 programări nerespectate*. Când consultantul nostru constantă cele 2 programări nerespectate, vei primi o notificare pe e-mail și/sau telefon pentru închiderea colaborării noastre.

*programare nerespectată = programare efectuată de comun acord între consultantul Viitorul Meu și clientul care a achiziționat produse sau servicii Viitorul Meu, fără anunțare prealabilă a consultantului cu minim 48 de ore anterior planificării și replanificarea de comun acord între cele 2 părți.