ECHIPĂ

Suntem o echipă mixtă, formată din profesioniști în resurse umane, buni cunoscători ai pieței de forță de muncă, cu experiență în recrutare, consultanță și consiliere în carieră, precum și coachi profesioniști, experți în antrenarea și maximizarea potențialului profesional.

Cunoaște profesioniștii care te pot ajuta să abordezi eficient managementul carierei tale!

Monica Navacovschi

Consilier carieră

in

Profesionist în domeniul resurselor umane, am fost implicată în proiecte ce au susținut dezvoltarea continuă a capitalului uman. Prin recrutarea și selecția celor mai potrivite talente, consilierea vocațională & în carieră și evaluarea performanței am identificat ce trebuie îmbunătățit astfel încât obiectivele stabilite cu clientul să fie atinse.
Îmi doresc să mă implic în programe ce vizează îndrumarea persoanelor în luarea celor mai bune decizii de carieră, în linie cu aptitudinile, dorințele și pasiunile lor.

Arii de expertiză:

Training & Dezvoltare

Recrutare & Selecție

Consiliere vocațională și în carieră

Mobilitate

Vizualizează C.V.

Andreea Surpățeanu

Consilier carieră

in

Cel mai important pentru mine este să fac totul cu pasiune. Îmi plac oamenii și lucrul cu ei, îmi place să știu că pot să îi ajut și să îi ghidez către atingerea unui obiectiv și împreună să definim rezultatul pe care și-l doresc.
Experiența de peste 8 ani în proiectele de Resurse Umane mi-a demonstrat că zonele care îmi generează o energie pozitivă sunt cele de consultanță, consiliere, strategie și dezvoltare organizațională.

Arii de expertiză:

Dezvoltare organizațională & Managementul performanței

Consiliere vocațională & Managementul carierei

Consultanță HR

Recrutare & Selecție

Vizualizează C.V.

Magda Dorobanțu

Coach carieră

in

În timpul unei cariere în corporate banking, construite timp de 12 ani, atât în România, cât și în Olanda, am reușit să îmi identific adevărata chemare, aceea de coach. O meserie care îmi permite să fiu alături de oameni și să îi antrenez să își construiască, dezvolte sau desăvârșească drumul profesional și personal.
Cum prezentul pe care îl traversăm reprezintă o provocare pentru toată lumea, crezul meu profesional are la bază câteva principii simple, care s-au dovedit extrem de eficiente de-a lungul experienței mele. Astfel, cred că fiecare dintre noi este înzestrat cu har și că poate realiza mai mult decât crede la un moment dat. De asemenea, consider că uriașul nostru potențial este dezvăluit, în principal, de interacțiunea cu cei din jur, iar adaptabilitatea este cheia unei vieți fericite într-o lume care se schimbă cu viteză.
Tu ce crezi? Că tu, cel de acum, ești rezultatul întâmplărilor, alegerilor și experiențelor din trecut sau, dimpotrivă, că ești capabil să îți alegi viitorul? Te invit să faci primul pas spre viitorul ales! Simți că ai putea să faci și să fii mai mult ? Că ești în căutarea unei cariere care să te împlinească ? Sau că, din contra, ceva te ține într-un loc în care nu te mai regăsești? Te îndemn la acțiune!

Arii de expertiză:

Coaching personal și de carieră

Vizualizează C.V.

Daniela Necefor

Consilier carieră senior

in

Ghidată de pasiunea pentru matematică și cu o vastă experiență în inginerie și finanțe, mi-am urmat destinul profesional inițial, în cadrul unor companii multinaționale. Rolul de Manager Financiar și apoi cel de Country Manager într-o companie din domeniul executive search și recrutare m-au făcut să descopăr plăcerea de a lucra cu oamenii și de a-i călăuzi în parcursul lor profesional.
Nu am crezut atunci că voi deveni antreprenor și, în plus, nu în acest domeniu, dar, în 2000, pasiunea pentru oameni s-a transformat în antreprenoriat – Total Business Solutions (TBS), o companie specializată în Consultanță Resurse Umane și Executive Search. Cu o expertiză de peste 20 de ani în executive search, recrutare și consultanță, doresc și pot să îi îndrum atât pe elevii de liceu și pe studenți, cât și pe cei intrați deja în piața muncii, în orice moment al carierei s-ar afla, pentru a-și împlini visele profesionale.

Arii de expertiză:

Diagnoză organizațională & Strategie de Business

Talent Management & Training

Consiliere vocațională & Managementul carierei

Consiliere dezvoltare personală

Consultanță HR

Executive Search, Recrutare & Selecție

Vizualizează C.V.

Angela Roșu

Consilier carieră

in

Orientată 100% către rezultat și performanță, sunt consilier în carieră și manager resurse umane cu experiență de peste 9 ani în proiecte de strategie, management, consultanță în resurse umane și dezvoltare organizațională.
Susțin proiectele de dezvoltare personală și profesională care să conducă la creșterea gradului de satisfacție și împlinire a clienților în concordanță cu aptitudinile, abilitățile și dorințele lor.

Arii de expertiză:

Consiliere vocațională & Managementul carierei

Recrutare & Selecție specialiști, management & top management

Training & Dezvoltare

Managementul performanței

Vizualizează C.V.

Amalia Buhaev

Consultant PR

in

În cei peste opt ani petrecuți în domeniul comunicării, dintre care cinci în publicitate, am avut oportunitatea să navighez prin varii industrii, de la cea farmaceutică, la FMCG, auto și chiar construcții, ceea ce îmi oferă avantajul de a înțelege oamenii și nevoile lor dintr-o perspectivă 360. Cred, cu tărie, că la baza unui proiect de succes se află o comunicare sinceră și temeinică.

 

Arii de expertiză:

PR și Comunicare

 

 

 

Vizualizează C.V.

in

Gina Matei

Coach carieră

Sunt pasionată de atingerea performanței prin învățare continuă, iar experiența de peste 15 ani în Senior Management în Vânzări și în industria bancară mă ajută să îți fiu un partener relevant pentru coaching de carieră.  În 2019 am ales să îmi urmez visul profesional și am făcut un pas important în antreprenoriat. Azi, îmi folosesc abilitățile de coaching pentru antrenarea clienților printr-un proces creativ și provocator care îi inspiră să-și maximizeze potențialul personal și profesional. Sunt alături de tine să creezi cea mai bună versiune a ta și să ajungi la următorul nivel de performanță în cariera ta.

Arii de expertiză:

Coaching personal și de carieră

Vizualizează C.V.

in

Nicoleta Neghină

Coach carieră

Associate Certified Coach acreditat ICF, activez în domeniul coaching-ului de 3 ani. Anterior, am lucrat 10 ani în resurse umane cu accent pe partea de recrutare, comp proiecte de outplacement şi dezvoltare organizaţională.
Experienţa de coaching s-a centrat pe teme precum echilibru personal vs profesional, schimbarea de carieră, regăsirea motivaţiei, situaţii de relaţionare, prioritizare. Sesiunile de echipă s-au concentrat pe identificarea de obiective comune, îmbunătăţirea relaţiilor în cadrul echipei, creşterea performanţei.
Cred că schimbarea începe prin noi, şi de aceea sunt implicată în mai multe proiecte de voluntariat, cu impact în educaţie şi în schimbarea mentalitaţilor în societatea românească.

Arii de expertiză:

Coaching personal și de carieră

Vizualizează C.V.

in

Oana Cristina

Consilier carieră

CV-ul este cartea de vizită a unui candidat, este prima sursă din care angajatorul află informații despre tine și poate fi biletul de intrare către un parcurs în carieră perfect aliniat cu valoarea ta reală de profesionist. El îți poate fi aliat, atunci când îți reflectă corect nivelul de competență, sau îți poate fi inamic, atunci când nu îi acorzi importanța cuvenită și îl tratezi ca pe o simplă treaptă în procesul de recrutare.

Știu, toată lumea are un CV, mai bine sau mai puțin bine scris. Și chiar și în aceste condiții, candidații au reușit să își găsească job-uri mai bune Așa este, însă știi de câte ori CV-ul tău a fost trecut cu vederea, tocmai pentru că, poate, recrutorul nu a găsit în el ce căuta? Știu ce informații caută recrutorii când citesc un CV și care sunt erorile pe care le poți evita cu ușurință, pentru a-ți crește șansele de a primi o invitație la interviu – următorul pas în găsirea unui job mai bun.

Folosindu-mi experiența în recrutare, îmi pun la dispoziție cunoștințele și competențele, pentru a te ajuta în construirea și structurarea corectă a unui CV care să îți scoată în evidență toate atu-urile. Așadar, te invit la o discuție din care, cu siguranță, vei avea de câștigat.

Arii de expertiză:

Consiliere vocațională și în carieră

Recrutare & Selecție

Marketing și comunicare

Vizualizează C.V.

in

Andreia Cristescu

Designer

Andreia are o experienta de 20 ani in vanzari, marketing, administratie si servicii de wellness. Este pasionata de design si de crearea unor concepte vizuale care inspira, captiveaza si transmit mesaje. Are excelente capacitati de relationare si un ochi format pentru detalii grafice ce fac diferenta. Este concentrata pe originalitate si imaginatie, influentare, motivare, vanzare. Combina designul cu talentul de content writer, pentru a transmite mesaje relevante care au impact.
Capacitatea de a vedea lucrurile in ansamblu o ajuta sa inteleaga ” the big picture ” si cum sa obtina un rezultat de succes.

Arii de expertiză:

CV designer

Vizualizează C.V.

in

Oana Truca

Coach carieră

Cred cu tarie ca schimbarea in bine este posibila indiferent de varsta, iar cea mai mare bucurie o traiesc atunci cand sunt alaturi de oameni care primesc cu curaj provocarile vietii si le transforma in oportunitati de dezvoltare.

In tot ceea ce fac, managementul resurselor umane si coaching, imbin elemente de neurostiinta pentru a acompania oamenii să obțină cele mai bune performanțe in timp ce isi construiesc vieti care merita traite.

Experienta de coach cat si cea profesională de peste 20 de ani în companii precum Skanska, Rompetrol, Accor Hotels și JW Marriott, mi-a oferit toate intrumentele necesare pentru a identifica valoarea unica a unui om si abilitatea de a-l insoti cu success pe drumul autocunoașterii.

Arii de expertiză:

Coach carieră

Vizualizează C.V.

in

Cristina Neacsu

Consilier carieră

Cu o experiența profesională hibrid ce îmbină 7 ani de recrutare în agenții de recrutare în Romania și 7 ani de actorie în UK îmi folosesc abilitățile tehnice și artistice dobandite pentru a aduce valoare oamenilor și companiilor cu care lucrez.

Canalul meu de YouTube My Career Show este un Wikipedia de Job-uri din Romania ce crește de la zi la zi.

Arii de expertiză:

Consiliere vocațională și în carieră

Recrutare & Selecție

Vizualizează C.V.

in

Patricia Andrei

Consilier carieră senior

Oare câte momente autentice, de stat tu-cu-tine, reușești să ai într-o viață? Să ai mintea prezentă și țintită spre sufletul tău și inima deschisă (să ofere și să primească fără condiții); să fii fără de griji și fără teamă de a încerca, de a greși și de a o lua de la capăt ; să acționezi fără să te gândești la ce ‘trebuie’; să te privești cu ochi generoși și calzi în oglindă și să fii bun cu ține; să te placi așa cum ești și pentru ceea ce ești …

Cred că sămânța fiecărui om are o intuiție nativă, de a alege ce e mai bine pentru el – fără prejudecăți și fără compromisuri. Dar pe măsură ce ne aventurăm în viață, uităm de ea, căci regulile sunt deja scrise, șabloanele sunt deja trasate, și putem pași încrezători înainte, fără să mai ezităm, fără să mai fim curioși să aflăm, fără să ne mai propunem să încercăm ceea ce se află dincolo de hotare.

Cât oare din potențialul nostru rămâne astfel nedescoperit? Câte vise ce le vom fi putut atinge, dacă am fi îndrăznit, se transformă în regrete?

Te invit să redescoperim împreună ceea ce te definește și să aflăm cum poți să pășești dincolo de hotare, pe drumul pe care alegi să ți-l trasezi chiar tu.

Arii de expertiză:

Strategie de Resurse Umane;

Strategii de achiziție, dezvoltare și retenție a capitalului uman;

Managementul performanței;

Strategii de dezvoltare a capitalului uman si a potențialului de leadership;

Mentoring & coaching; Consiliere dezvoltare personala;

Talent management & succession planning; (Re)Design organizațional;

Dezvoltarea culturii și valorilor de companie;

Managementul proceselor de schimbare și transformare organizaționala;

Vizualizează C.V.