Politica de ANULARE

Ce reprezinta politica de anulare ?

 

Politica de anulare prezintă condițiile și penalizările care pot fi aplicate de către Viitorul Meu – SC Managementul Carierei SRL în cazul în care soliciți anularea serviciilor sau produselor achiziționate de pe site-ul www.viitorulmeu.ro . Te rugăm să citești cu atenție politica de livrare înainte de efectuarea plății.

 

În cazul in care, termenul de 48 ore (2 zile lucrătoare), în care vei fi contactat de consultantul nostru, din momentul procesării plății tale, nu este respectat (cu excepția zilelor de week-end, a sărbătorilor religioase, sărbătorilor legale, zilelor libere naționale, a cazurilor de forță majoră) vei primi înapoi contravaloarea serviciilor sau a produselor achiziționate. Suma va fi transmisă în contul din care ai efectuat plata.

 

În cazul în care soliciți o anulare a serviciilor sau produselor achiziționate, după momentul contactării de către consultantul Viitorul Meu – SC Managementul Carierei SRL, penalizările vor fi de 25% din valoarea comenzii tale. Suma aferentă va fi înapoiată în contul din care ai efectuat plata inițială.

 

În cazul în care soliciți o schimbare a consultantului alocat pentru efectuarea serviciului, această schimbare se poate face numai în cazul unor argumente obiective și bine întemeiate, din partea clientului și nu exista penalizare. Solicitarea de schimbare a consultantului alocat poate fi făcută o singură dată, la următoarea solicitare de schimbare a consultantului, avem dreptul de a înceta colaborarea, iar penalizarea va fi de 50% din contravaloarea comenzii tale.

 

În cazul în care soliciți o anulare după implementarea sau livrarea serviciului/produsului achiziționat, îți vom aloca un alt consultant cu care poți colabora, bonus; acest bonus este în totalitate suportat de Viitorul Meu – SC Managementul Carierei SRL. Suma plătită inițial nu va fi restituită, serviciul sau produsul fiind livrat.