Alege-ți atitudinea! Construiește-ți cariera!

Magda Dorobanțu 16.03.2020
Resurse pentru schimbări în carieră

De prea multe ori vedem partea goală a paharului metaforic, ce reprezintă de fapt cariera noastră. Vedem care este problema în ceea ce se întâmplă sau nu se întâmplă. Doar că ceea ce (nu) se întâmplă nu este nici pozitiv și nici negativ. Noi suntem cei care atașăm valoare întâmplărilor și stă în puterea noastră să alegem această valoare.

Atunci când nu putem schimba circumstanțele, avem opțiunea de a ne alege atitudinea noastră în fața circumstanțelor.

Ce devine posibil pentru tine dacă pornești de la ideea că ceea ce trăiești nu ‘ți se întâmplă’ ci ‘se întâmplă pentru tine’, adică ‘life does not happen TO you’, but ‘it happens FOR you’?

Mie îmi dă încredere.

Care este pentru tine oportunitatea în ceea ce trăim zilele acestea?

Pentru mine, este oportunitatea de a ieși de pe ‘pilot automat’, de a-mi încetini viața pentru a observa detaliile, ce este cu adevărat important și a-mi actualiza viziunea asupra a ceea ce vreau să creez în lume. În mod concret lucrez la viziunea mea pentru următoarele 12 luni. Lucrez nu la îndeplinirea unui job, ci la dezvoltarea de cariera.

Care este viziunea ta pentru viața ta profesională?

Te invit la dialog pe această temă, alături de specialiștii Viitorul Meu! Pornind de la viziunea ta, vom identifica cea mai bună strategie de implementare a acestei viziuni, setul de abilități necesare, ansamblul de credințe și concepții precum și nivelul de energie de care ai nevoie.