Simți că este timpul să te (re)orientezi în carieră?

Echipa Viitorul Meu 16.02.2023
Resurse pentru schimbări în carieră

Mult prea des întâlnim profesioniști care nu au nici o strategie de carieră, care sar dintr-un job în altul fără să se gândească pe termen mediu și lung, dacă alegerea respectivă este una înțeleaptă pentru cariera lor.

În mediul organizațional actual vedem orientarea în carieră utilă pentru cei care își doresc să maximizeze potențialul personal și profesional. Transformarea digitală, globalizarea, schimbările constante din piața muncii fac necesare unele competențe, chiar meserii și mai puțin necesare altele.

Orientarea în carieră împreună cu un consilier în carieră profesionist, din echipa noastră, te pot ajuta să înțelegi care sunt opțiunile pe care le ai, în ce direcții este util să te dezvolți mai departe, care sunt pașii pe care îi ai de făcut pentru a accesa un rol nou aliniat cu obiectivele tale. 

Te invităm să îți canalizezi resursele și atenția în direcția orientării profesionale și dezvoltării unei vieți profesionale împlinite – click aici pentru a planifica realizarea planului tău de carieră împreună cu un profesionist, din echipa Viitorul Meu.